Wishkeukens
Wie zijn wij – Wishkeukens

Bakkie doen?

Wie zijn wij?

Wishkeukens ontzorgt van a t/m z. Dit betekent letterlijk:

  • het slopen en afvoeren van de oude keuken.
  • noodzakelijke kleine (of grotere) aanpassingen.
  • leidingen verleggen, aanpassen meterkast.
  • stukadoors- en schilderwerkzaamheden.
  • de keukenmontage incl. aansluiten van alle apparaten.
  • oplevering en uitleg over het gebruik en onderhoud van de apparatuur, fronten en werkbladen.
  • het ophalen en afvoeren van alle verpakkingsmateriaal.
  • samen regelen we de, eventuele, verlengde garantie.

Wishkeukens werkt vanuit een ander concept dan de meeste keukenzaken. Er is veel meer tijd voor persoonlijke aandacht dan in de gemiddelde keukenshowrooms.

Met ruim 25 jaar ervaring nemen we u mee op een bijzondere reis in keukenland en maken het kopen van uw keuken leuk.

Graag komen we, vrijblijvend, bij u thuis op het tijdstip dat het u het best uitkomt. Dat kan ook op zaterdag of ‘s avonds zijn. Zo hoeft u geen snipperdagen op te nemen.

 

Het proces

We starten met een intakegesprek waarin we alle vragen beantwoorden, mogelijkheden bespreken en uw wensen in kaart worden gebracht. Hierna gaan we voor u aan de slag. Met behulp van een geavanceerde computerprogramma komt u toekomstige keuken tot leven.

In het vervolggesprek presenteren we het ontwerp aan de hand van een projectie en bespreken we de offerte in de studio van Wishkeukens of indien gewenst bij u thuis. Tevens ontvangt u een prachtige fullcolour ingebonden papieren presentatie als naslagwerk.

Is de offerte, met of zonder aanpassingen, naar wens dan maken we graag een plan van aanpak. Hierin plannen we, indien gewenst, bezoeken aan diverse werkbladen- en apparaatfabrikanten om uw keuzes te bekrachtigen of natuurlijk nog te wijzigen.

Wij bezorgen 1 werkdag vooraf de keuken, werkblad en apparatuur. Het montageteam ontvangt vroegtijdig de tekeningen ter bestudering. Desondanks zijn we graag aanwezig bij de start van de montage om samen met de monteur terplekke alles nog eens door te nemen.

Uiteraard laten we, tijdens de voorbereidende werkzaamheden, regelmatig ons gezicht nog even zien en staan desgewenst doorlopend in contact met u en of uw aannemer.

Iedere keuken wordt door ons persoonlijk opgeleverd. Samen kijken we of alles exact naar wens en afspraak is, we bespreken de werking van apparaten en nemen afsluitend het verpakkingsmateriaal mee.

Wishkeukens kan ook de bestaande keuken pimpen. Soms is uw keuken best nog oké en is een nieuw werkblad, fronten en/of apparatuur vervangen in dat geval toereikend. Wij leveren ALLE mogelijk frontmaten in RAL, SIKKENS en NCS-kleur. 

Onze keukens zijn van het hoogwaardige ‘Duitse’ merk Schröder met standaard soft-close op deuren en lades en 5 jaar fabrieksgarantie. De frontkeuze is bijna eindeloos. Hoogglans gelakt, massiefhout of met laser afgekante oersterke moderne fronten. De kasten en legplanken zijn van 19 mm materiaal waar doorgaans 16 mm de standaard is. De binnen- en buitenzijde van de kasten kunnen desgewenst, gratis, in 16 kleuren geleverd worden.

En dat natuurlijk allemaal met greep of in meerdere soorten ‘greeploze’ uitvoering.

Wishkeukens werkt met gerenommeerde apparaat merken zoals: Liebherr, ATAG, AEG, Bertazzoni, Pelgrim, Zanussi, Etna, Quooker, Bora, Inventum en nog vele meer.

Alle soorten werkbladen in vele diktes zijn leverbaar zoals: graniet, composiet, Dekton, massiefhout, RVS, glas of kunststof in honderden kleuren.

Iets voor u? Bakkie doen?